Information p.g.a Covid-19

Information p.g.a Covid-19

Det har inte undgått någon att vi befinner oss mitt i en pandemi som påverkar miljontals människor runt om i världen. Vi måste alla dra vårt strå till stacken och hjälpas åt för att minska smittspridningen av Covid-19.

För att kunna driva vidare min fotoverksamhet i fotostudion och fortsätta ta emot gäster där så jobbar jag efter följande:

Jag:
  • arbetar endast om jag är frisk.
  • försöker att fotografera med lite längre avstånd till modellen.
  • har god handhygien och är extra noga med rengöring av exempelvis rekvisita och andra ytor i lokalen.
  • följer folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.

Jag ber dig som kund eller besökare att:
  • tvätta händerna innan och efter besöket hos mig.
  • var noga med att hålla avstånd till mig eller andra personer som befinner sig i samma lokal.
  • avboka din tid om du eller ditt barn är sjukt eller känner dig/er krassliga.
  • endast ta med dig nödvändiga kollegor eller vänner till fotografering
Det finns gott om handsprit tillgängligt i fotostudion samt möjlighet att få munskydd om du önskar detta. Även jag kan bära munskydd om det är önskvärt. Baserat på information från FHM får 9 personer befinna sig i min fotostudio samtidigt, vilket innebär att det går en person per 10 kvm.

Detta inlägget uppdateras löpande med ny information och rekommendationer baserat på kommande restriktioner.

Frågor? Kontakta mig!

Senaste inläggen

Information p.g.a Covid-19

För att kunna driva vidare min fotoverksamhet i fotostudion och fortsätta ta emot gäster där så jobbar jag efter följande.

Läs mer