Ny hemsida, men bildarkivet finns kvar!

Ny hemsida, men bildarkivet finns kvar!

Som många av er kanske vet så är det inte bara sportfotografering jag sysslar med, utan även en stor del andra saker som exempelvis företagsfotografering och porträttfotografering av olika slag. Därför valde jag att särskilja lite på detta och helt enkelt skaffa mig en ordentlig hemsida för min verksamhet och samtidigt ha kvar min förra med det stora bildarkivet som ni hittar här numera: arkiv.borg-mattisson.se.

Jag kommer fortsätta att lägga upp bilder från diverse matcher, turneringar och event som jag varit på, men då hamnar dessa bilderna på arkiv-hemsidan. Allt fungerar precis som vanligt och ni har fortfarande access till alla tiotusentals bilder jag publicerat.

Denna hemsidan som du besöker nu är tänkt till att vara mer "ansiktet" utåt för alla mina potentiella kunder som kommer hit och tittar. Nu kan du läsa om mina huvudområden men tanken framöver är att jag även ska lägga in mer information om varje underkategori där jag visar exempelbilder och ger lite mer information om vad jag erbjuder inom respektive del.

Om ni undrar något över hemsidorna så är det bara att kontakta mig.

Ha en bra dag!

Senaste inläggen