Företagsfoto

Företagsfotografering med rätt känsla, oavsett miljö och tidpunkt

Visa upp företaget från sin bästa sida


Visa upp företaget från sin bästa sida med professionella företagsbilder. Jag hjälper er. Tillsammans sätter vi ihop en bra lösning för vad ni behöver och hur vi går till väga. Det vanliga brukar vara att företag vill lyfta fram olika delar av sin verksamhet som till exempel sin personal, maskiner, fastigheter eller andra saker. Vare sig ditt behov gäller fotografering i södra eller norra Sverige, i Danmark eller övriga delar av världen så kan jag säkert hjälpa dig. 

Företagsporträtt

Varmt och förtroendeingivande eller kallt och formellt? Vissa företag har stenkoll på hur man vill uppfattas visuellt i form av företagsporträtt men förvånansvärt många har inte ens tänkt på detta. Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi tillsammans hittar en stil och tonalitet som gör att ditt företags porträttbilder förmedlar rätt känsla. Er känsla helt enkelt.


Miljö- & verksamhetsbilder

Ge mig några timmar så hjälper jag dig med professionella miljö- & verksamhetsbilder ute i företaget, där det händer helt enkelt. Dessa bilderna använder företagen ofta till hemsidor, broschyrer, presentationer och sina sociala medier för att på ett snyggt sätt visa upp hur verksamheten ser ut inifrån. Är du trött på halvkassa och suddiga mobilbilder från ditt företag? Kontakta mig!

Bildbank

När vi ändå är igång och pratar om verksamhetsbilder så är det väl självklart att företaget behöver en bildbank. Många företag har börjat bygga en bildbank med en bra blandning av bilder på allt som har med företaget att göra. Bilderna kan innehålla allt från detaljbilder på era produkter, till så kallade genre-bilder på bilder där er logotype syns. Låt mig hjälpa ditt företag att bygga en bildbank. Hör av dig så tittar vi på en lösning.

Eventbilder

Anordnar du ett event som du vill ha dokumenterat på ett bra sätt? Då är du välkommen att kontakta mig. Vare sig det är bilder på konsert, mässa, kick-off, föreläsningar/utbildningar eller liknande så hjälper jag till med bilder från detta. Kontakta mig så tar vi en diskussion om hur det skulle kunna gå till och vad du kan förvänta dig av mig.

Produktbilder

Produktbilder är något som många företag behöver hjälp med. Här handlar det om att förmedla produkten i sitt rätta element och med rätt känsla snarare om att bara visa upp hur produkten ser ut. Jag hjälper allt från webbshoppar till företagen bakom varumärkena och produkterna med att ta fram professionella produktbilder - som säljer!

Företagsfilmer

Presentations- & informationsvideos, intervjuer av olika slag och livesändningar är väldigt populärt idag och jag har haft förmånen att producera strax över 100 sådana till företag och kommuner. Med rätt kvalité när det kommer till bild, ljud & ljus så har jag goda möjligheter att hjälpa er med att ta fram nya videos och företagsfilmer. Vad vill ni ha filmat? Hör av er till mig så diskuterar vi.

Fordonsbilder

Företag och olika verksamheter kontaktar mig frekvent för att man vill ha bilder på sina fordon. Det kan vara allt från personbilar, arbetsbilar, bussar, specialfordon (som TMA-bilen på bilden), till färjor och flygplan. Oftast vill man visa upp sina fordon på exempelvis en hemsida eller i andra sammanhang. Hör av dig till mig så tittar vi på vad ditt företag är i behov av när det kommer till fordonsfotografering.

Drönarbilder

Bilder från ovan, snabbt och oftast lätt att utföra. Uppdragen jag får där drönare används varierar kraftigt i omfattning och i vad kunderna vill ha. Många vill ha bilder på sina företag, fordon, fastigheter medan andra vill ha specifika bilder för att använda till marknadsföring, till hemsida, årsredovisningar och liknande. Hör av dig om du undrar hur drönarfotografering kan vara något för din verksamhet. Jag har drönarkort (klasserna A1/A3 och A2) som är utfärdat av Transportstyrelsen och EASA. 

Vanliga beställningar

Uppdragens storlek och innehåll varierar oftast väldigt mycket. Här är de vanligaste beställningarna kring företagsfotografering.
  • Bilder på personalen, styrelsen och ledningen i er egen- eller i studiomiljö.
  • Bilder på era fordon såsom lastbilar, personbilar, färjor/båtar och andra typer av transportmedel.
  • Interiöra bilder på kontor och miljöer
  • Exteriöra bilder, antingen tagna med kamera eller genom till exempel en drönare - populärt om man vill visa upp större fastigheter, gods, slott eller till exempel om man äger mycket mark som man vill visa upp.
  • Produktbilder som skall användas till exempelvis webbshoppar eller till hemsidan.
  • Företagsfilmer där företaget presenterar sin verksamhet genom rörliga bilder.
  • Bilder till marknadsföringsmaterial så som exempelvis banners/tidningsannonser eller liknande.
  • Bilder och videos till sociala medier

 
Fotografering av smoothien My Foodie® för Veg of Lund AB

Priser

Mitt timpris gentemot företagskunder är 950:- exkl. moms om inget annat är överenskommet. Paketpriser och fastpris går givetvis att lösa.

Användningsrätt

Alla kunder har individuella överenskommelser när det kommer till användningsrätten för bilderna jag tagit åt dem.

Säker förvaring

Jag lagrar alla bilder på säkra platser med dubbel backup. Allt för att ni ska känna er trygga med att bilderna finns där i fall att något händer med era kopior. 

Boka

Alla uppdrag är skräddarsydda och utförs i enlighet med uppdragsgivarens önskemål. När fotograferingen och efterbehandlingen av bilderna är klara så levereras bilderna i en mängd olika format och storlekar. Detta gör det enkelt för er att använda bilderna direkt. Är ert företag i behov av professionella bilder? Kontakta mig så tar vi fram en bra lösning för just er.

Exempel på KUNDER


Hör av dig