Modellansökan

Är du nyfiken och intresserad av att bli modell eller bara testa på? Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

Vill du bli modell?

Jag är ständigt på jakt efter nya fotomodeller för olika projekt. Dels för att utveckla mig själv och testa nya saker med nya personer, men också för att jag har kunder där det helt enkelt behövs fotomodeller. Dessa kunder kan vara allt från reklambyråer och kommunikationsbyråer, till modellagenturer som behöver nya ansikten. Till detta söker jag efter personer i alla olika åldrar, med alla typer av utseende, storlekar, personligheter och egenskaper som kännetecknar dem.

Är du den jag söker efter? Oavsett om du är erfaren modell eller bara vill prova på så är du välkommen att ansöka och bygga din portfolio tillsammans med mig. Läs hur det går till och vanliga frågor längre ner på sidan.

Just nu söker jag:
  • Modeller i Skåne, Blekinge & Halland
  • Modeller inom åldrarna 18-40 (ca)
  • Nybörjare/erfarna modeller
  • TFP-modeller
  • Sport-/fitnessmodeller

Så här går det till

Vad kul att du vill bli modell! Börja med att fundera över vad du vill göra som modell. Vilka bilder vill du ta, har du några exempel på saker du vill göra? När du funderat klart kan du fylla i ansökningsformuläret nedan.

Tänk på att jag får en hel del förfrågningar och jag kan tyvärr inte tacka ja till alla. Passar du inte profilen eller profilerna jag söker vid det tillfället du söker så meddelar jag dig detta direkt. Om ansökan är ofullständig eller oseriös sorteras den bort.

Om ersättningar och arvoden är aktuellt, diskuteras det när vi har haft en första kontakt eller testfotografering.

Varmt välkommen att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar!

Modellansökan
 

Skicka in bilder - Valfritt

Då jag får flertalet ansökningar varje vecka, kan det ibland dröja innan du får svar på din ansökan. Skicka därför även in 2-3 bilder på dig själv i ett mail till mig på modellansokan@borg-mattisson.se efter att du fyllt i formuläret ovan. Då snabbas processen på och jag får en mer klar bild över vem du är och vad du söker. Skriv “Modellansökan och ditt namn” i ämnesraden och bifoga bilderna. Du väljer själv vad för typ bilder du skickar, men jag uppskattar nytagna och tydliga bilder utan överdriven redigering eller retusch. Visa upp vem du är, på ditt sätt, så blir det bra. Välkommen!


GDPR

Genom att trycka på "Skicka ansökan" ger du mig ditt samtycke till att spara dina kontaktuppgifter för att komma i kontakt med dig. Din applikationsinformation skyddas i en säker datamiljö och används endast i ansökningsprocessen. För övriga frågor om GDPR eller något annat som rör modellansökan, kontakta mig eller läs nedan.

Vanliga frågor

Kostar det något?

Nej, om du vill bli modell och bygga en portfolio med bilder på dig själv och vill att jag ska hjälpa dig med det, så ingår det en eller flera fotograferingar med bilder som du sedan kan använda fritt till att exempelvis söka andra modelljobb, eller att ha för dig själv bara för att det är kul.

Vad innebär TFP?

TFP (Time for Print) innebär att du som modell ställer upp som modell mot att jag som fotograf bjuder på bilderna. Detta ger dig en chans att skaffa mer erfarenhet framför kameran samtidigt som du får bra bilder som du kan använda till nästan vad du vill.

18 årsgräns

Jag söker endast modeller och blivande modeller som har fyllt 18 år. Vid eventuellt behov av barnmodeller så kommuniceras detta ut via annons och då ansöker du genom dina föräldrar.

Var tas bilderna?

Antingen i min fotostudio i Eslöv eller på annan plats som vi kommer överens om inför varje fotografering.

Jag är nybörjare

Vad roligt! Då kommer detta att vara oerhört lärorikt och kul för dig. Du kommer att se nya sidor av dig själv och förhoppningsvis känna att du utvecklas. Tillsammans hjälps vi åt.

Jag är erfaren

Inga problem! Då försöker vi att ta ditt modellande till nästa nivå - tillsammans.