Om mig

Läs mer om Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Lite kort...

Född 1988 i Malmö. Numera bosatt i Eslöv i centrala Skåne som jag utgår från, men tar uppdrag över större delar av Sverige/Danmark och övriga världen vid behov.

När jag inte är i en idrottshall, arena, stadion eller min fotostudio och fotograferar så är jag hemma och umgås med min familj. Fru och tre döttrar delar jag mitt liv med. Förutom frilansfotografering och filmjobb i min egen verksamhet så frilansar jag åt Bildbyrån som är en av Sveriges största och ledande sportbildbyråer.

Bakgrund

Jag har alltid haft ett stort intresse och passion för fotografering och sport – helst i kombination. Men också mötet med en annan människa i olika situationer. Det som jag brinner extra för med fotografering är det oberäkneliga. Man vet oftast aldrig vad som kommer att hända härnäst. Vissa saker går att planera för och förutspå, andra saker bara händer. Det är då det blir som roligast.


Mina ledord är nyfikenhet och passion. Nyfikenheten får mig att prova nya saker och därmed utvecklas, passionen får mig att vilja lära mig saker och bli bättre på det jag gör. Har jag båda två med mig varje gång jag åker ut på ett jobb så har jag goda förutsättningar att lyckas med det jag ska göra.
Fotograf Christoffer Borg Mattisson

Publiceringar - tidningar/media/Sport & Varumärken

Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, SVT (Sveriges Television), TV4, Sydsvenska Dagbladet, GP (GöteborgsPosten), Sveriges Radio, Dagens Nyheter, Hallandsposten, Kristianstadsbladet, Handbollskanalen.se, Malmö FF, EliteProspects.com, Svenska Handbollslandslaget, Eslövs Kommun, Djurgårdens IF, Hall Media AB, PadelDirekt.se, Omni.se, Skånesport.se, Odense Håndbold, ATG (AB Trav & Galopp), Helsingborgs Dagblad, Ystads Allehanda, Malmö Redhawks, Fotbolltransfers.com, Hallands Nyheter, VXO News, Fotbollskanalen.se, TTELA, Upsala Nya Tidning, Riksidrottsförbundet, Dagens Medicin, AIK Fotboll, Hockeysverige.se, København Håndbold A/S, Åhus Beach Handboll Festival, Bullpadel, STRONGER m.fl.

För varje månad som går så ökar antalet uppdragsgivare och publiceringar.


Boka

Alla uppdrag är skräddarsydda och utförs i enlighet med uppdragsgivarens önskemål. När fotograferingen och efterbehandlingen av bilderna är klara så levereras bilderna i en mängd olika format och storlekar. Detta gör det enkelt för er att använda bilderna direkt. Är du i behov av professionella bilder? Kontakta mig så tar vi fram en bra plan.