Christoffer Borg Mattisson – ägaren av Christoffer Borg Mattisson AB samt bilderna på denna sidan.
Har du frågor kring något eller vill ha en bild skickad till dig – kontakta mig. Behöver du hjälp med fotografering? Ta en titt på mina tjänster.

Kontakta mig på:
Tel: 070-7773603
E-post: christoffer@borg-mattisson.se

Ni hittar mig på följande ställen på nätet:

Facebook: https://www.facebook.com/borgmattisson/

Instagram: https://www.instagram.com/borgmattisson/

LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/christofferborgmattisson

På dagarna

Till vardags är jag VD och delägare i InnoSearch i Eslöv som är en heltäckande digital mediebyrå. Där jobbar jag med sökmotoroptimering, Google AdWords, Facebook- & Instagram annonsering, konverteringsoptimering och lokala- & internationella strategier för företag.

På kvällarna

På kvällarna är jag Marknadsansvarig för handbollslaget Eslövs IK ,  där jag hjälper till med marknadsföring och digitala strategier – allt för att försöka fylla läktarna i Eslövshallen när teamet spelar hemmamatch. Jag sköter föreningens sociala medier så som Facebook, Instagram och även hemsidan där jag är skribent av olika typer av artiklar. När jag inte är i en idrottshall och fotograferar/tittar på olika typer av idrott så är jag hemma och umgås med min familj i Stockamöllan. Sambo och två döttrar delar jag mitt liv med.

Förutom fotografering i min egna verksamhet så frilansar jag sedan årsskiftet 2017/18 åt Bildbyrån som är en av Sveriges största och ledande sportbildbyråer.

Bakgrund:

Jag har alltid haft ett stort intresse för fotografering och sport – helst i kombination. Sporter som ligger mig varmt om hjärtat är Ishockey, Fotboll och Handboll. Sedan jag började med fotograferingen 2006 har jag fått mina bilder publicerade i tidningar som Sydsvenskan, Kvällsposten, NordBayern (Nürnberg) och Lokaltidningen. Förutom tidningar så har mina bilder synts frekvent på flertalet sportsajter runt om i världen, bland annat på EliteProspects.com där mina bilder har visats över två miljoner gånger sedan 2009. Under 2017 så har även det Svenska Handbollslandslaget samt Handbollskanalen.se använt mig som fotograf. Se referenser här: http://borg-mattisson.se/om-mig/christoffer-i-medier/

Bilder på mig

Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson

Christoffer Borg Mattisson

Intervju för Team Eslöv under Åhus Beachhandboll Festival 2017

Christoffer på Jakt- & Fiskemässan på Bosjökloster 2017