Här kommer jag att lägga upp bilder från Potatiscupen 2018.

Spara bilder

Spara bild i mobiltelefonen? Tryck på en bild och håll nere, då kommer alternativet ”spara bild” upp. Tryck där. För bäst kvalité, besök hemsidan genom en dator och högerklicka på en bild och spara.

Köpa bilder

Bilderna på min hemsida är lågupplösta och har logo, dvs inte anpassade för att skriva ut/framkalla/trycka.

Maila eller smsa mig vilken bild du vill köpa. Om du köper bilder så får du högupplösta bilder (minst 3000pixlar på kortaste sidan) och 300DPI (för att kunna skriva ut på exempelvis tavla) utan logga.

Jag tar 100:- för första bilden och sedan 25% rabatt på hela köpet om det är fler bilder. Bilderna skickas via e-mail direkt.

Dela på sociala medier

Bilderna får gärna delas/laddas ner/spridas, ingen blir gladare än jag. Jag blir ännu gladare om ni taggar mig samt inte förvränger bilden. Det går däremot bra att lägga på ett filter om det ska delas på exempelvis Instagram/Facebook. Så länge min logo syns så är jag nöjd. Lägger ni ut bilden på hemsida bör ni ange mig som fotograf: ” Fotograf: Christoffer Borg Mattisson ”

Facebook: @borgmattisson

Instagram: @borgmattisson

Frågor

För FAQ och vanliga frågor, klicka här. Är du med på en bild mot din vilja eller vill du att jag ska ta bort en bild? Maila eller SMSa mig på mail: christoffer@borg-mattisson.se // tel: 070-7773603.

Bilder

Mina bilder från Potatiscupen 2018 som publiceras på Potatiscupens Facebooksida. Bilder från matcher jag varit på kommer att skickas till varje lag. Vet du att jag fotat matchen du spelade? SMSa eller maila mig med vilket lag du spelade för och vilket nummer du hade på tröjan så kan jag skicka över bilder.